top of page

Schilderen van de gevel

Ziet u uw woning graag in een nieuw kleedje, maar wil u toch de structuur van de stenen behouden? De athos-schilders brengen op uw gevel een kwalitatief hoogstaande verf aan in een kleur die u kan kiezen uit ons ruime gamma (zie kleurkaart).

De athos C-461 gevelverf is een goed dekkende gevelverf die gebruikt wordt voor het schilderen en beschermen tegen vocht van bezettingen, beton, cellenbeton, gevelstenen, bakstenen en ook oude geschilderde ondergronden; en dit voor vele jaren.

Athos C-461 beschermt tegen neerslag, laat de ondergrond toe te “ademen”, heeft een grote duurzaamheid, verpoedert niet, is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en is vuilafstotend.

Deze gevelverf kan gebruikt worden voor nieuwe, niet behandelde ondergronden of voor het renoveren van verfsystemen op ondergronden zoals pleisters en verweerde verflagen.

Elke gevel vraagt zijn eigen voorbereiding. Soms kan de verflaag meteen op de gevel aangebracht worden, soms moet deze eerst gereinigd worden of op een andere manier voorbereid worden.

20201028_140205_edited.jpg

Schilderen van de gevel realisaties.
Kijkt u even mee.

Laat uw gevel opnieuw stralen door middel van de gevel schilderwerken van athos.

bottom of page