top of page

Gevelisolatie

THERMathos® sierpleister:
Bespaar op je energiefactuur!

Het is stilaan algemeen geweten dat een dak isoleren de moeite waard is, aangezien ongeveer 25 % van alle energie uit een woning verdwijnt via het dak. Maar wist u ook dat minstens evenveel – maar vaak nog meer – energie verdwijnt door muren die niet goed geïsoleerd zijn?


Investeren in een goede muurisolatie is dus minstens even belangrijk, zelfs nóg belangrijker dan dakisolatie, gezien de grote oppervlakte van de gevels van een woning.

Het is belangrijk om te weten dat niet elk isolatiesysteem even doeltreffend is. Met het door ons ontwikkelde, gepatenteerde en door de ETA (European Technical Approval) goedgekeurde THERMathos® systeem bent u zeker van de juiste keuze:
U investeert in een kwalitatief hoogstaande isolatie en u bespaart op uw energiefactuur zonder drastische verbouwingswerken te moeten laten uitvoeren.

THERMathos® is beter dan binnenisolatie. Binnenisolatie neemt niet alleen veel ruimte van uw woning in beslag. Met een binnenisolatie verhoogt u het risico op schimmelvorming en oppervlakte¬condensatie. Koudebruggen werkt u hiermee meestal niet weg. In vergelijking met binnenisolatie beschermt THERMathos® uw gevels ook beter tegen scheuren en vochtschade.

De athos-medewerkers informeren u graag over premies waarop u aanspraak kunt op maken als u kiest voor THERMathos® buitenisolatie.

Plaatsen isolatie te Kampenhout.jpg
Voordelen THERMathos® sierpleister
  • In de winter blijft de koude buiten (wat ervoor zorgt dat u minder moet stoken en bijgevolg minder betaalt)

  • In de zomer blijft het in uw woning aangenaam koel terwijl het buiten snikheet is

  • Geen verlies aan binnenruimte van de woning

  • Er zijn geen drastische verbouwingswerken nodig: geen lawaaihinder, geen stof,….U hoeft uw woning niet uit tijdens de werken.

  • De duurzaamheid van de woning verbetert omdat THERMathos® beschermt tegen regen en wind. Uw woning is beter beschermd tegen koudebruggen, schimmel, scheuren, vochtschade, enz.

  • De bekleding vraagt weinig onderhoud

  • De bekleding is in hoge mate brandveilig

  • De bekleding is geluidsisolerend

  • athos heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Wij behoeden u voor onaangename verrassingen. Voor ons is alleen het beste goed genoeg.

Gevelisolatie realisaties. Kijkt u even mee.

THERMathos sierpleister:
Bespaar op je energiefactuur!

bottom of page