top of page

Gevelreiniging

  • Gevelrenovatie

  • Waterwerend maken van gevels

  • Uitslijpen + hervoegen van gevels

Met een gevelreiniging aangepast aan het type van uw gevel, kan uw woning er in slechts enkele dagen tijd als nieuw uitzien zonder dat het karakter van de woning verandert. Of het nu gaat om een gezellige oude hoeve, een charmante rijwoning, een statig herenhuis, een modernistische villa, een handelspand… wij kunnen er voor zorgen dat uw woning de parel van de buurt wordt, dankzij een deskundige en grondige opfrisbeurt.

 

Er zijn verschillende manieren om gevels te reinigen. Elke steen vereist immers een specifieke behandeling. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke reiniging de beste is voor uw gevel. Onze vaklui hebben alle technieken onder de knie. Van nevelstralen tot chemisch reiningen, van reinigen met nat zand tot reiniging met zuiver water.

 

Als de voegen van de woning in slechte staat zijn, worden deze eerst uitgeslepen en wordt de gevel na het reinigen gevoegd.

Gevelbescherming?

Hoewel dit met het reinigen als dusdanig niets te maken heeft, is het aan te raden de gereinigde gevel te verzadigen met echte siloxanen athos C-88. Deze onzichtbare behandeling die de gevel het ademen niet belet, maakt de gereinigde gevel waterwerend en houdt hem langer proper.

We komen graag bij u langs om u raad te geven over de beste manier om uw gevel te reinigen!

Herent2.jpg

Gevelreiniging realisaties. Kijkt u even mee.

Laat uw gevel opnieuw stralen door middel van een gevelreiniging van athos.

bottom of page